Uppgifter: Chelsea vill värva Sergi Roberto

Roberto kan lämna Barcelona i vinter

Enligt brittisk press vill Chelsea värva spelaren som inte kommer överens med FC Barcelona om en kontraktsförlängning.

De regerande Premier League-mästarna Chelsea vill förstärka laget. Det har egentligen varit på tapeten under en längre tid men nu börjar det komma fram flera namn som kan ansluta till den spanska storklubben i vinter. Det senaste namnet på listan är Sergi Roberto som kan komma att flytta inom kort.

Bayern Munchen PSG live stream gratis? Streama Bayern Paris Saint Germain Champions League online!

det är brittiska Sky Sports som kommer med uppgifter om att spanjoren kan vara på väg att spela sin fotboll på Stamford Bridge inom kort. Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Han ska dock inte vara nöjd med sin situation i klubben. Varken när det kommer till lön eller positionen. Roberto som egentligen är central mittfältare har under senare tid fått spela som ytterback, något som inte uppskattats allt för mycket. Roberto var även den spelare som gjorde det sista målet mot PSG i 6-1-vinsten den gångna säsongen i Champions League.

Det är oklart hur mycket Chelsea skulle tvingas betala för att köpa loss spelaren. Man är dock inte ensamma om att vara intresserade av 25-åringen. Även Juventus ska ha spelaren på sin önskelista.

Uppgifter- Chelsea vill värva Sergi Roberto

SE ÄVEN: FC Barcelona löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply