“Ära att bli saknad i Real Madrid”

Ära att bli saknad i Real Madrid

Morata om att vara saknar i Madrid: “En ära”

Det råder inga tvivel om att Alvaro Morata var en av de spelare som gjorde den smartaste övergången de här sommaren. Nu är han dessutom saknad av sina gamla klubb.

Efter att ha spenderat ett par säsonger på Real Madrids bänk så fick Alvaro Morat nog. Den då 24-årige anfallaren, som även är född i Madrid och tillbringade sin tid som juniorspelare i lokalkonkurrenterna Atletico Madrid och Getafe, valde då att lämna.

Bland annat så presterade faktiskt Morata bra när han väl fick komma in. Och det ledde då in sin tur till att han fick chansen till att gå till Chelsea – och den tog han.

"Ära att bli saknad i Real Madrid"

Madrid-fansen saknar honom

SE ÄVEN: Real Madrids löner

På förhand kändes det som om Real Madrid gjort rätt val, med tanke på att den spanske landslagsanfallaren gick för en rejäl summa. Men då Madrid-laget själva hackar sig fram utan kunna göra många mål så leder Morata Premier Leagues skytteliga.

Marca, som är en tidning från den spanska huvudstaden, skriver under dagen att många av Real Madrids fans nu saknar honom och hoppas på att han ska komma tillbaka. Något som kanske kan bli möjligt då Real hade rejäla skadeproblem. Dessutom säger 25-åringen att det är en ära att vara saknad av en så stor klubb som Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply