Uppgifter: Chelsea på jakt efter Coutinho

Uppgifter: Chelsea på jakt efter Coutinho

Coutinho till Chelsea?

Brassen som tappat startplatsen i C Barcelona till förmån för Ousmane Dembélé kommer allt närmre en flytt från den spanska storklubben. Nu har en ny engelsk klubb kopplats ihop med brassen.

Philippe Coutinho blev en av världens dyraste fotbollsspelare då han för drygt ett år sedan lämnade Liverpool för spel i FC Barcelona. Det hela var en drömflytt enligt spelaren och det började bra för Coutinho på Camp Nou. Under den senaste tiden har det dock blivit värre för mittfältaren. I och med Ousmane Dembélés återkomst har Coutinho fått det allt svårare att ta en plats i laget och det har inte blivit speciellt många matcher denna säsong. Redan efter ett år på Camp Nou pratas det nu om en återkomst för brassen till Premier League och tidigare är det Manchester United som det pratats mest om.

United är dock inte ensamma om att försöka köpa loss spelaren. Nu rapporterar nämligen även spansk press att Chelsea ska vara intresserade av spelarens tjänster. Mycket tyder på att Eden Hazard är inne på sin sista tid på Stamford Bridge och Maurizio Sarri ser gärna Coutinho som en ersättare till Belgaren. Chelsea sägs vara beredda att betala en bit över 100 miljoner euro för spelarens tjänster. En summa som Barca kan vara nöjda med då man jobbar på att hämta tillbaka Neymar från Paris Saint-Germain.

Coutinho har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Philippe Coutinho

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply