Uppgifter: Burnley har accepterat ett bud på Ings

bet365

Danny Ings på väg till Tottenham

22-årige Danny Ings ser inte ut att bli kvar i Burnley till nästa säsong. Klubben uppges nämligen ha accepterat ett bud på 12 miljoner pund från Tottenham.

Danny Ings har efter sin väl genomförda säsong blivit en hett eftertraktad spelare inför sommarens transferfönster. Han har under våren länkats ihop med såväl Liverpool som Real Sociedad, men ser nu ut att hamna i en annan engelsk klubb. Tottenham Hotspur uppges nämligen nyligen ha lämnat in ett bud på 12 miljoner pund för unge Ings till Burnley, och enligt The Dailymail nu också fått det beviljat.

Liverpool inte längre längst fram i jakten

I början av våren uppgavs Liverpool leda jakten på Ings, men så är inte längre fallet. Liverpool har nämligen genom sin obeslutsamhet kring köpet tappat greppet om det försprång man hade tidigare i våras och istället överlåtit det till Tottenham. Något Spurs utnyttjat väl då klubben enligt The Telegraph ser ut att kunna färdigställa affären med Burnley inom en snar framtid.

”Kommer bli en kort sommar”

Danny Ings själv har länge sagts föredra en flytt till Liverpool och Anfield, men kan nu komma att ändra sig med tanke på Liverpools velande kring hans vara- eller icke vara i klubben. Ett fastslaget beslut lär i varje fall dröja, då han i en intervju med The Lancashire Telegraph säger att han vill njuta av sin semester innan han bestämmer sig:

”Min semester är det jag prioriterar först just nu. Jag ser fram emot de närmsta veckorna av ledighet men också längre fram i tiden då hårt arbete på nytt väntar. Det lär bli en kort sommar för mig i år men jag älskar fotboll och skulle spela det varje dag om jag kunde.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply