Uppgifter: Barcelona siktar in sig på Bruno Guimarães

Uppgifter: Barcelona siktar in sig på Bruno Guimarães

Newcastle United som dras med ekonomiska svårigheter har öppnat för att sälja Bruno Guimarães. Nu kommer uppgifter om att FC Barcelona ska följa spelarens situation och är intresserade av en affär.

Trots Premier Leagues överlägset rikaste ägare dras Newcastle United med ekonomiska problem. VD:n Darren Eales har varit öppen med att den svartvita klubben måste sälja spelare för att inte drabbas av böter och andra represalier på grund av stora ekonomiska förluster. Ett av namnen som finns på listan över spelare som kan lämna är Bruno Guimarães och nu sägs Barcelona följa spelarens situation på nära håll.

Det är brasilianska Globo Esporte som skriver att den spanska storklubben ska vara intresserade av Guimaraes och att Newcastle United ska vara öppna för att inleda förhandlingar. Newcastle sägs överväga bud på samtliga spelare som kommer in under de kommande månaderna och Guimaraes är den det pratats mest om.

Barcelona är dock inte ensamma om att vilja värva Guimaraes. Även Paris Saint-Germain ska ha blickarna riktade mot spelaren som enligt tidningen dock ska föredra en flytt till Spanien, om han tvingas lämna.

Guimaraes har stått för elva mål och nio assist på 86 matcher för Newcastle som han har kontrakt med till och med sommaren 2028.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal presenterade bud på anfallaren – nekas

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply