Flera storklubbar har fått upp intresset för Jonah Kusi-Asare

Flera storklubbar har fått upp intresset för Jonah Kusi-Asare

AIKs supertalang Jonah Kusi-Asare finns på radarn hos flera av Europas största klubbar. Nu kommer uppgifter om att tre engelska storklubbar finns på listan.

Det mesta tyder på att AIKs supertalang Jonah Kusi-Asare går till en europeisk storklubb inom kort. Spelaren har kopplats ihop med bland annat Bayern München och PSV men nu kommer uppgifter om att flera engelska klubbar gett sig in i jakten på spelaren.

Enligt engelska HITC ska Chelsea och Manchester United gett sig in i kampen om spelarens underskrift. Även Borussia Dortmund, Ajax och Atletico Madrid nämns.

Antalet intresserade klubbar slutar dock inte där. Transferjournalisten Ekrem Konur skriver nämligen att även Arsenal och AC Milan har blickarna riktade mot 16-åringen.

AIK:s sportchef Thomas Berntsen uttalade sig tidigare i veckan om spelaren.

– Det finns några saker som är halvvägs konkret. Sen behåller vi honom helst i alla fall fram till sommaren. Men kommer det bud som är så pass bra kan det hända att det blir en flytt redan det här fönstret. Men vi vill helst att han ska spela i AIK och att vår publik ska få se honom. Det ska vara ett väldigt bra bud för att vi ska acceptera. Jag är ganska säker på att styrelsen inte kommer godkänna ett “mellanmjölksbud” på Jonah, sa han till Fotbollskanalen.

AIK ska redan ha tackat nej till ett bud på fyra miljoner euro från Bayern München på spelaren som har kontrakt till och med den 30 september 2026.

Förra säsongen blev det fyra framträdanden för Kusi-Asare i Allsvenskan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply