Uppgifter: Barcelona i möte om Frenkie De Jong

Uppgifter: Barcelona i möte om Frenkie De Jong

De Jong allt närmre Barcelona

Enligt flera medier ska Frenkie De Jong bestämt sig för spel i FC Barcelona. Nu presenterar spanjorerna ett megabud för att köpa loss mittfältaren.

Under gårdagen ska Frenkie De Jong ha gett grönt ljus till att lämna för spel i FC Barcelona. Tidigare har även alternativet att flytta för Paris Saint-Germain funnits men nu har alltså spelaren gjort sitt val. Enligt Barcelonabaserad press ska De Jong under tisdagen bestämt sig för en flytt till Camp Nou och representanter från La Liga-ledarna ska nu ha rest till Amsterdam för att få till en affär.

Enligt Mundo Deportivo ska Barcelona nu ha presenterat ett bud värt 80 miljoner euro för att värva 21-åringen redan i januari månad.

Barcelona ska vara väldigt benägna att få till en affär. Tidigare har man fått ett hårt bakslag i liknande affärer, som med Antoine Griezmann, och nu vill man undvika att det händer samma sak igen.

Även Manchester City och Paris Saint-Germain ska vara intresserade av ett köp av mittfältaren. Det blir dock svårt för de båda då De Jong alltså sägs ha bestämt sig för en flytt till FC Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply