Uppgifter: Barcelona har Bruno Fernandes på önskelistan – som alternativ

bet365
Uppgifter: Barcelona har Bruno Fernandes på önskelistan - som alternativ

FC Barcelona har en lista med spelare som man kan tänka sig att värva in antingen i vinter eller nästa sommar. Nu kommer uppgifter om att Bruno Fernandes är ett av namnen.

Det finns ett enormt intresse för att värva Erling Haaland efter säsongen. Norrmannen fortsätter att ösa in mål i tyska Borussia Dortmund och för endast några dagar sedan sades Manchester City vilja göra ett värvningsförsök och ta upp jakten tillsammans med bland annat Real Madrid. Även FC Barcelona har kopplats ihop med en värvning av Haaland men skulle man inte lyckas locka till sig 22-åringen har man en reservplan, Bruno Fernandes.

Enligt The Sun ska Barcelona vara intresserade av portugisen och ser honom som ett alternativ om inte Haaland skulle ansluta efter säsongen. Portugisen har efter en sprudlande inledning på sin tid i Manchester United haft det tuffare under denna säsong och efter ett hattrick i premiären endast stått för två mål på 16 matcher. Lägg där till ett missnöje i Uniteds trupp med tränaren Ralf Rangnick, något tysken själv bekräftat.

Totalt har Fernandes stått för 45 mål och 34 assist på 105 matcher på Old Trafford. Han har kontrakt med United till och med sommaren 2025 med option på ett år till.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal vill byta sig till Dusan Vlahovic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365