Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 i Qatar!

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 i Qatar!

Vinna resa till Fotbolls-VM 2022

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022? Vill du se Sverige i VM i QatarDu kan vinna en resa till Sveriges premiärmatch i VM som spelas sommaren 2022! Hur gör du för att tillsammans med en vän vinna en resa till världens största idrottsevent? Det hela är enkelt. Det räcker med att du deltar i spelbolagets tävling! Se och spela på fotboll live =>

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 i Qatar!

Vinn en resa till Sveriges premiärmatch i VM 2022? Du kan bli en av två lyckliga vinnare att åka till fotbolls-VM och stötta Sverige om man skulle ta sig till VM nästa sommar. Det enda du behöver göra är att ta del av två livespel hos spelbolaget så är du med i utlottningen av två resor för två personer till VM. Du bjuds på flyg till och från Qatar. Tre nätter på ett fyrstjärnigt hotell samt två biljetter till Sveriges första match i turneringen. Skulle Sverige inte kvalificera sig gäller resan till öppningsmatchen i turneringen. Anmäl dig till tävlingen här =>

Ditt livs häftigaste sportresa – VM 2022!

Fotbolls-VM är det största idrottseventet som finns. De bästa fotbollsspelarna från hela världen samlas i ett och samma land för att göra upp om vem som är bäst. Vi kommer få se superstjärnor som Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo och Antoine Griezmann i turneringen som lockar flera hundratals miljoner tittare varje gång det avgörs. Det är häftigt att följa turneringen hemma i tv-soffan, men vi lovar dig att det är 100 gånger coolare att vara på plats. Tack vare spelbolagets tävling kan du få uppleva Sveriges premiärmatch i VM på plats på arenan i Qatar. Flyg, hotell och matchbiljetter ingår. Se och spela på fotboll live =>

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 – så gör du

För att kunna vara med i tävlingen om att vinna en resa till Sveriges premiärmatch i VM krävs endast att du går igenom tre steg. Är du inte medlem på hos spelbolaget måste du först registrera dig hos spelbolaget.

  • Anmäl dig till kampanjen på spelbolagets hemsida
  • Hämta hem gratis livespel och spela på matchen Sverige – Italien
  • Grattis, nu är nu med i tävlingen och en resa till Fotbolls-VM med allt inkluderat

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 – detta ingår

  • Biljetter till Sveriges första gruppspelsmatch. Om Sverige inte kvalificerar sig till VM kommer paketresan gälla till öppningsmatchen.
  • Flyg tur och retur från Stockholm till Qatar.
  • 3 nätters boende på 4-stjärnigt hotell.

Även du kan bli en vinnare

Skulle du inte vinna resan till Fotbolls VM 2022 behöver du inte hänga läpp. Förutom de båda gratis livespelen som du får kan du även vinna ytterligare spel på upp till 1000 kronor. Anmäl dig hos spelbolaget här =>

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Villkor för ”Fotbolls-VM 2022” erbjudandet

Kampanjen pågår från 6 november kl. 12.00 till 13 november kl. 23.59 (CET).

  • För att få ditt gratis livespel värt 200 kronor måste du anmäla dig till kampanjen genom att klicka på “Anmäl dig” innan du lägger ditt kvalificerade spel.
  • Det går som mest att få två gratis livespel värda 200 kr styck i den här kampanjen, ett till varje playoff-match som Sverige spelar.
  • Du måste lägga ett kvalificerande spel för minst 200 kronor till lägsta odds på 1,50 på Sveriges match under kampanjperioden för att få ditt gratis livespel värt 200 kr till samma match.
  • Erbjudandet kan utnyttjas på Sverige-Italien och Italien-Sverige så länge som två spel läggs inför match på Sverige-Italien och Italien-Sverige.

Se fullständiga regler och villkor här =>

Hur du använder ditt gratisspel:
– Börja med att anmäl dig till kampanjen
– Spela live på Sverige – Italien och/eller Sverige – Italien
– Kryssa i den blåa rutan för gratisspel
– Du är nu med i tävlingen!

Vinn resa till Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Mer om fotbolls VM 2022

Vilken tid Sverige – Italien? Vilken kanal Sverige Italien? TV4 och CMore sänder Sveriges playoff match mot Italien kl. 20:45. För dig som gillar att betta online så finns många bra oddsbonusar och odds tips att spela på när det gäller VM-kvalmatchen mellan Sverige och Italien.

Du hittar info om vem Sverige möter i Playoff och när möter Sverige Italien här. Dagarna innan matchen kommer vi att presentera odds och tips på bland annat stjärnorna i de båda landslagen, hörnor och m.m.

Fler oddset tips får du leta upp själv hos de olika spelbolagen och betting sidorna och framförallt hos de svenska spelbolagen. Försök att hitta bästa oddsbonusar när det kommer till betting online och betting sidor med live stream.

Kolla på odds VM-kval fotboll 2022 vinnare innan du slutligen tippar på Sverige -Italien. Här hittar du mer om Sverige Italien vilken tid, Sverige Italien vilken kanal och Sverige Italien speltips och Sverige Italien odds.
Läs mer om Sveriges spelschema VM-kval 2022VM-kval tabell Sveriges VM-kvalgrupp och VM-kval Sydamerika spelschema. Ifall man vill VM-kval live stream gratis så kan man alltid streama VM-kval eller se VM-kval live stream gratis. Du kan även läsa lite mer om Sveriges VM-kvaltrupp i fotboll här och om Italiens trupp här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply