Uppgifter: Barcelona går all in för Lenglet

Uppgifter: Barcelona går all in för Lenglet

Lenglet allt närmre spel i Barcelona

Den spanska storklubben går på offensiven för att värva Lenglet under sommarens transferfönster. Samtidigt har spelaren inte uttalat sig om framtiden.

Precis som Antoine Griezmann har Clément Lenglet inte uttalat sig om sin framtid. Barcelona är dock övertygade om att spelaren vill ansluta till klubben då man vill betala Lenglets utköpsklausul. Barcelona sägs under den kommande veckan höra av sig till spelaren för att gå igenom vad klubben och tränaren Ernesto Valverde förväntas sig av fransmannen.

Tidigare i veckan ska Lenglet ha avbrutit sin semester för att åka till Sevilla och träffa lagets tränare Pablo Machín samt sportchefen Joaquín Caparrós för att diskutera framtiden. De båda försökte övertyga fransmannen om att stanna i södra Spanien men försvararen ska redan ha meddelat att han vill lämna för spel på Camp Nou.

FC Barcelona vill förstärka den defensiva linjen trots att man förlängde med Samuel Umtiti till 2023 för endast några dagar sedan.

Lenglet som fyller 23 senare i juni kommer att kosta 35 miljoner euro att köpa loss. Detta plus 3 miljoner euro som man måste betala till Nantes i utvecklingbidrag.

Lenglet är dock inte uttagen i Frankrikes VM-trupp

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply