Barcelona siktar in sig på Lenglet

Barcelona siktar in sig på Lenglet

Lenglet på Barcelonas önskelista

Spelaren som slagit igenom i Sevilla under säsongen kan komma att lämna Andalusien. Detta för spel i FC Barcelona som sägs vara på jakt efter spelarens tjänster.

Det är inte helt klart vilka som kommer spela i FC Barcelonas försvarslinje nästa säsong. Man må ha flera alternativ men det finns även en risk att man tappat försvarare under sommaren. Det är framför allt Samuel Umtiti som det pratas om kan kunna lämna Camp Nou för spel på annat håll. Fransmannen har sagts kunna lämna för Manchester United under sommaren och nu letar Barca efter en eventuell ersättare.

Enligt flera tidningar, bland annat Mundo Deportivo ska Barcelona ha siktat in sig på Sevillas Clément Lenglet. Fransmannen har slagit igenom i den andalusiska storklubben under pågående säsong har imponerat på den katalanska klubbledningen och ska vara ett alternativ till nästa säsong. 22-åringen sitter på ett kontrakt som binder honom till Sevilla till och med sommaren 2021. Hans utköpsklausul ligger på 30 miljoner euro, en summa som anses vara mer än överkomlig för Barca.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply