bet365

Uppgifter: Atlético överens med River Plate-talangen

Matías Kranevitter skriver på för Atlético Madrid

Enligt uppgifter till TyC Sports i Argentina ska det endast fattas några punkter att diskutera för de båda klubbledningarna innan affären blir officiellt.

Det mest tycker på att River Plates mittfältare Matías Kranevitter flyttar från den argentinska ligan för att spela sin fotboll i La Liga och Atlético Madrid.  Enligt flera trovärdiga journalister i Argentina ska det endast finnas ett par ämnen att diskutera innan en potentiell överenskommelse ska vara på plats. Både TyC Sports och Fox Deportes Sur rapporterar att spelaren kommer att skriva på för Atlético Madrid men att han kommer att stanna ett halvår till i hemlandet. Anledningen är att River Plate ska spela klubblags-vm efter jul vilket gör att den argentinska klubbledningen vill ha kvar honom tills dess. Atlético vill enligt uppgifter försöka lösa spelaren redan i sommar och det är denna diskussionen som gjort att förhandlingarna dragit ut på tiden.

”Att spela i Atlético hade varit viktigt för mig”

Efter att uppgifterna kommit ut blev spelaren själv intervjuad i Radio de la Red där han erkänner att han gärna flyttar till den spanska huvudstaden.

– Jag vet bara att River har kontakt med Atlético och jobbar på att komma överens om en övergång så att jag kan spela min fotboll i Spanien. Det kommer säkerligen att lösa sig för samtliga parter och jag känner att jag är lugn. Jag har inte pratat med Marcelo Gallardo (klubbens president) men han vet precis hur min situation ser ut. Jag är nöjd att Atlético är intresserade av mig och det är ett steg framåt i min fotbollskarriär. Jag har alltid drömt om att få spela i River Plates ungdomslag, att få debutera och att vinna allt som går att vinna, vilket jag även gjort. Att kunna spela i en klubb som Atlético är väldigt viktig för mig. Cholo Simeone har visat att han är en stor tränare och han är även en riktig vinnare. Vem som helst skulle vilja spelare i ett lag med honom som tränare, berättade mittfältaren i intervjun,

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply