bet365

Uppgifter: Atlético Madrid kan låna in Álvaro Morata

Uppgifter: Atlético Madrid kan låna in Álvaro Morata

Morata till Atlético Madrid?

Chelsea-anfallaren som tidigare spelat i Atlético Madrids ungdomslag kan komma att återvända till klubben. Det rapporterar flera spanska tidningar under tisdagsförmiddagen.

Álvaro Morata kommer allt närmre en flytt från Chelsea. Anfallaren har under det senaste året inte alls presterat som den engelska huvudstadsklubben hoppats på och det hela har gjort att The Blues nu letar efter en ny anfallsspets. Chelsea har flera namn på önskelistan och skulle en ny anfallare komma till Stamford Bridge ser Morata ut att ha gjort sitt i klubben.

Det har tidigare pratats om en flytt till Sevilla för Morata men nu kommer nya uppgifter om spelarens potentiella destination. Enligt de spanska tidningarna AS och MARCA ska Morata nämligen ha bestämt sig för spel i Atlético Madrid under vårsäsongen. Diego Simeone vill gärna se anfallaren i den rödvita tröjan och då man har problem med målskyttet ska Morata vara den spelare man vill hämta in. Los Colchoneros skulle tvingas vid en inlåning betala halva spelarens lön på 9 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético Madrid vill sälja Gelson Martins

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply