• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Arsenal ställer in sig på att sälja Hector Bellerín

Uppgifter: Arsenal ställer in sig på att sälja Hector Bellerín

Arsenal vill sälja Bellerín

Försvararen som finns på önskelistan hos flera klubbar ser ut att göra sin sista säsong på Emirates Stadium. Detta då Arsenal gått med på att sälja spanjoren i sommar.

Det har svängt ganska friskt när det kommer till Hector Bellerin och spanjorens framtid. I november 2016 förlängde spelaren till och med sommaren 2023 då man hade stora förväntningarna på Arsenals satsningar. Sedan dess har det dock gått trögt och för närvarande ligger Gunners hela tolv poäng från en Champions League-plats. Det pekar allt mer mot att Arsenal kommer tvingas sälja flertalet i sommar om man inte tar sig till CL den kommande säsongen och en som sägs vilja lämna är Hector Bellerín. Spelaren jagas av flera storklubbar och nu kan han komma att lämna Emirates Stadium för spel på annat håll.

Uppgifter: Arsenal ställer in sig på att sälja Hector Bellerín

Det är flertalet klubbar som är beredda att köpa loss Bellerín. Det är framför allt FC Barcelona och Juventus som ska vilja köpa loss spelaren. Det är oklart hur mycket de båda klubbarna skulle erbjuda men Arsenal har satt en prislapp på 55 miljoner euro för att släppa ytterbacken.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Bellerín i Arsenal

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply