• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Donnarummas beslut – vill lämna Milan i sommar

Uppgifter: Donnarummas beslut – vill lämna Milan i sommar

Milan kan tvingas släppa Donnarumma

Målvakten som det pratats väldigt mycket om under den senaste tiden ska ha bestämt sig för att lämna Milan. Det rapporterar italiensk press under tisdagen.

Säsongen 2017/2018 har varit svängig för AC Milan. Den dåliga inledningen har gjort att man för närvarnade ligger på sjätte plats men det hela har blivit bättre sen Gennaro Gattuso tog över tränarjobbet. Milan har inte förlorat i Serie A sedan innan årsskiftet och med lite tur man kan knipa en Champions League-plats, även om det ser svårt ut.

En spelare som dock burit de svartröda på sina axlar är Gianluigi Donnarumma. Målvakten har stabil under hela säsongen och den numera 19-årige burväktaren har haft blickarna riktade mot sig under det gångna året. Med Pepe Reina endast detaljer från att skriva på för Milan ser Donnarumma ut att lämna, detta samtidigt som spelarens relation med klubbledningen försämrats.

Det är football-italia som skriver att Donnarumma kommer allt längre ifrån möjligheten att stanna, detta samtidigt som flera klubbar står på kö för spelarens underskrift.

Uppgifter: Donnarummas beslut – vill lämna Milan i sommar

Raiola ser gärna en flytt

Det är inte bara spelaren som skulle kunna tvinga fram en övergång. Även agenten Mino Raiola kommer ha ett finger med i spelet när det kommer till en flytt från Milan. Den omtalade agenten har nämligen tidigare sagt att han gärna ser att spelaren lämnar San Siro.

– Om det var upp till mig så borde Gigio lämna Milan, sade Raiola till Rai Sport.

Spelarens kontrakt med Milan sträcker sig till och med sommaren 2021. En affär sägs komma att kosta 60 miljoner euro, om man inte lyckas ta sig till Champions League.

SE ÄVEN: Uppgifter: Stjärnan kan lämna Arsenal för Milan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply