Uppgifter: Arsenal och Chelsea gör upp om Jardim

Uppgifter: Arsenal och Chelsea gör upp om Jardim

Jardim kan flytta till Premier League

Tränaren som varit i AS Monaco sedan 2014 finns på önskelistan hos både Arsenal och Chelsea och nu gör de båda Londonklubbarna upp om tränarens underskrift.

Det ser ut att bli rörelse på tränarposterna i flera Londonklubbar i sommar. Det är framför allt Arsenal och Chelsea som blickarna är riktade mot då Wenger lämnar Arsenal samtidigt som Antonio Conte ser ut att ha gjort sitt på Stamford Bridge. Båda lagen är ute efter en ersättare och nu skriver brittisk press att man är på jakt efter samma tränare.

Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Gunners och The Blues ska vilja hämta in Leonardo Jardim. 43-åringen har för närvarande ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020 och det är oklart hur mycket man skulle behöva betala för att lösa Jardim från sitt kontrakt.

Monaco ligger för närvarande på tredje plats i Ligue 1. Detta endast en poäng före Marseille. Skulle klubben från furstendömet missa spel i Champions League nästa säsong kan det bli så att Jardim får lämna sin post i klubben.

SE ÄVEN: Uppgifter: Jack Wilshere stannar i Arsenal

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea vill värva United-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply