Uppgifter: Antoine Griezmann tar beslut om framtiden

Uppgifter: Antoine Griezmann tar beslut om framtiden

Griezmann har bestämt sig för framtiden

Fransmannen som kopplats ihop med en flytt till FC Barcelona ska nu ha bestämt sig för var han vill spela sin fotboll nästa säsong.

Under de senaste månaderna har det varit väldigt mycket prat omkring Antoine Griezmanns framtid. Atlético Madrids storstjärna har stått mellan att förbättra sitt kontrakt och lämna för spel antingen i FC Barcelona eller Manchester United. Nu ska spelaren dock ha tagit ett beslut och det är brittiska Sky Sports som avslöjar det hela.

Enligt tv-kanalen har 27-åringen precis tackat nej till ett nytt kontrakt som Atlético ska ha erbjudit honom. Den nya dealen skulle innebära en lönehöjning från 14 till 20 miljoner euro per säsong utan att förlänga kontraktet som går ut sommaren 2022.

Det är oklart om Atlético Madrid kommer förbättra sitt erbjudande för fransmannen som är Atléticos bäst betalda spelare genom tiderna.

Kan gå till Barcelona

Det mesta tyder på att Griezmann kommer skriva på för FC Barcelona om han lämnar Atlético Madrid. Fransmannen var nära att lämna redan förra säsongen men då Atlético drabbades med ett transferförbud valde han att stanna över 2017/2018. Barcelona är nu beredda att betala spelarens utköpsklausul på 100 miljoner euro.

SE ÄVEN: Forlán: “Finns inte många klubbar att gå till för Griezmann..”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply