bet365

Uppgifter: Arsenal kan släppa Giroud för Aubameyang

bet365
Uppgifter: Arsenal kan släppa Giroud för Aubameyang

Giroud – nyckeln till Aubameyang?

Enligt flera engelska tidningar närmar sig Arsenal en värvning av Pierre-Emerick Aubameyang. Nu skriver man att Giroud kan gå i motsatt riktigt vid en affär.

Arsenal ser ut att komma allt närmre ett köp för Pierre-Emerick Aubameyang. Spelaren som under en längre tid ryktats vara på väg att lämna Dortmund ser nu ut att fått sin vilja igenom. Enligt engelsk press ska nämligen Arsenal vara destinationen och nu förhandlar de båda klubbarna om en övergång. Tidigare har det pratats om att Gunners skulle betala 70 miljoner euro för Aubameyang men nu kommer ett nytt förslag som kan ta anfallaren till Emirates Stadium.

Arsenal sägs nämligen vara beredda att skicka Olivier Giroud i motsatt riktning för att sälja prislappen på spelaren. Det är oklart hur mycket Giroud skulle kunna sänka prislappen på ’Auba’. 31-åringen värderas dock till drygt 20 miljoner euro, en betydande siffra som kan öppna upp för en övergång.

Uppgifter- Arsenal kan släppa Giroud för Aubameyang

Wenger fåordig om övergången

Affären ser ut att vara på gång, men ingen part vill uttala sig. Under onsdagens presskonferens fick Arsene Wenger frågan om Aubameyang och fransmannen gav inget direkt svar.

– Jag har inget att tillägga. Denna typ av saker är bättre att hålla hemliga. Vi bekräftar bara något när det är officiellt. Ingen affär är nära att bli klar, förutom den med Alexis, säger Wenger.

SE ÄVEN: Arsenal beredda betala stort för Dortmund-stjärnan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply