Uppgifter: Arsenal försöker på nytt med Seri

Uppgifter: Arsenal försöker på nytt med Seri

Seri på Arsenals radar

Gunners har tidigare anmält sitt intresse för Jean Michaël Seri under Arsene Wenger. Nu sägs Unai Emery gå i samma banor som fransmannen.

Arsenal är fortfarande intresserade av OGC Nice-mittfältaren Jean Michael Seri efter att man anställt Unai Emery. Det rapporterar brittisk tv under lördagsförmiddagen. Spelaren som har en överenskommelse med sin klubb att han kan lämna för 35 miljoner pund och flera lag är intresserade av spelarens tjänster.

Den gångna sommaren var Seri väldigt nära att skriva på för Barcelona men affären gick aldrig i hamn och det blev ytterligare en säsong i Ligue 1. Emery ska även ha försökt att köpa loss ivorianen under transferfönstret i vinter under sin tid i PSG. En affär blev dock aldrig av på grund av att Financial Fair Play satte stopp för det hela.

Uppgifter: Arsenal försöker på nytt med Seri

Arsenal letar efter mittfältare

Arsenal sägs gå ut på sommarens transfermarknad för att förstärka mittfältet. Efter att man släppt Santi Cazorla som varit skadad under en längre tid samtidigt som Jack Wilsheres framtid är allt mer osäker.

Seri är den spelare som Arsenals nye tränare Unai Emery ska vilja satsa på. Med en transferbudget på 55 miljoner pund kommer i så fall Seri bli den stora värvningen man gör i sommar. Denna såsng har det bivit totalt 30 matcher i Ligue 1 för spelaren som även lyckats göra två mål.

Nice slutade sexa i den franska ligan denna säsong.

Uppgifter Arsenal försöker på nytt med Seri

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply