Uppgifter: Anthony Martial vill tvinga fram flytt till Juventus

Uppgifter: Anthony Martial vill tvinga fram flytt till Juventus

Martial vill flytta till Juventus

Enligt brittisk press vill fransmannen lämna Manchester United. Nu ska han ha skickat sin agent för att förhandla med Juventus.

Det blir allt mer tydligt att Anthony Martial vill lämna Manchester United. Anfallaren som inte fått den speltid han önskat denna säsong planerar därför att lämna Old Trafford för spel på annat håll. En klubb som det pratats en del om är Juventus och nu sägs spelaren komma allt närmre en flytt, i alla fall enligt brittisk press.

Det är Daily Express som kommer med uppgifter om att 22-åringen ska ha skickat sina agenter till Turin för att förhandla med Juventus vicepresident Pavel Nedved.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2018

Det är inte helt klart om United kan tänka sig att sälja Martial men det pratas om en summa på 45 miljoner euro. Detta trots att man betalade 60 miljoner euro för spelaren för drygt tre år sen. Hans nuvarande kontrakt med United sträcker sig till och med sommaren 2019.

Flertalet klubbar i Frankrike ska även ha visat intresse för Martial som denna säsong stått för fem mål på 26 matcher i Premier League.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply