bet365

Uppgifter: Clement Lenglet jagas av spanska giganterna

Uppgifter: Clement Lenglet jagas av spanska giganterna

Sevilla kan bli av med Lenglet

Spelaren som varit en av nycklarna till Sevillas framgångar i Europa kan komma att lämna klubben. Detta enligt spansk press.

Efter att inte ha inlett La Liga-säsongen på nästa sätt valde Sevilla att byta tränare. Under Vincenzo Montella har det dock blivit bättre och i Champions League slog man tidigare i veckan ut Manchester United. Andalusierna vann med 1-2 på Old Trafford och är därmed vidare till Champions League kvartsfinaler där man ställs mot Bayern Munchen.

En spelare som stuckit ut i Sevilla denna säsong är Clement Lenglet. Den 22-årige försvararen var en av nyckelfigurerna när det kommer till utslagningen av Manchester United men det kan bli en kort period för spelaren på Ramon Sánchez Pizjuan. Spansk press kommer nämligen med uppgifter om att flertalet klubbar visat intresse för försvararen som kan komma att lämna i sommar. Det är Real Madrid och FC Barcelona som ska ha visat intresse för fransmannen som anslöt till Sevilla under januarifönstret förra året.

Lenglet sitter för närvarande på en överenskommelse med Sevilla till och med sommaren 2021. Hans utköpsklausul ligger på 30 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365