Uppgifter: Alvaro Morata överens med Juventus

bet365
Uppgifter: Alvaro Morata överens med Juventus

Morata tillbaka till Juventus?

Den spanske anfallaren som tidigare spenderat två säsonger i Juventus sägs nu vara på väg att återvända.

Álvaro Morata är inte inne i sin bästa form för tillfället. Anfallaren ser ut att missa en plats i Spaniens VM-trupp samtidigt som han inte längre är förstavalet för Antonio ConteChelsea. Enligt uppgifter från italiensk media ska spelaren nu vara på väg bort och stjärnan ska redan ha tagit det första steget.

Det är TV-kanalen RAI Sport som rapporterar att Juventus ska vara överens med Morata om det personliga kontraktet vid en övergång. 25-åringen sägs vara beredd att gå ner i lön för att flytta från London i sommar för att skriva på för Juventus.

Nu kvarstår det endast att Juventus kommer överens med Chelsea om en flytt. Chelsea ska inte vara speciellt intresserade av att sälja sin stjärna efter endast en säsong. Skulle man tillslut ge sig vill man dock ha tillbaka minst 66 miljoner euro från summan som man betalade till Real Madrid sommaren 2017.

Moratas nuvarande lön ligger på 9 miljoner euro. Hur mycket han skulle komma att tjäna på Allianz Stadium är oklart. Moratas nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply