United vidare i FA-Cupen

bet365

Manchester United som inför kvällens FA-Cupmöte mot Reading tog med sig ett välmeriterad bortamål i mötet mot Real Madrid i åttondelsfinalen i UEFA Champions League. För Reading däremot, var siktet inställt på att ta sig långt i cupen för att ha en titelchans. 

Matchen på Old Trafford skulle bli händelselös, speciellt första halvlek där lagen inte lyckades bjuda på fin fotboll. Det blev mest halvchanser för lagen och skador som uppkom på bland annat Phil Jones som olyckligt fick gå av och ersättas av Nani. För skadorna fick domarna lägga till fyra minuter tilläggstid, och Sir Alex Ferguson tvekade inte att växla ett par ord med Phil Dowd som var fjärdedomare. 

I andra halvleken började det hända saker. Hemmalaget tog tag i taktpinnen efter en händelselös första halvlek, vilket resulterade med ett ledningsmål av den inbytte Nani. 

Med Uniteds ledning kunde därefter laget forsätta mala på genom Chicharito, lilla ärtan från Mexiko utöka till matchens andra mål med en fin nick efter lyftning från högersidan. 

Reading fick lite andrum med sitt reduceringsmål genom McAnuff men räckte inte hela vägen fram och målskyttens Reading fick se sig utslagna av United. Med vinsten ställs laget mot vinnaren mellan Middlesbrough – Chelsea. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply