United vände och vann

Moyes och hans Manchester United var piskade att vinna mot Hull City för att kunna komma ikapp topplagen någon gång. Det började dock dåligt. Ett 2-0-underläge redan efter 13 minuter.

Och ledningsmålet kom redan efter fyra minuter. Hemmalagets James Chester fixade 1-0 efter att tagit tillvara på en nick av Alex Bruce. Bruce hoppade upp för att nicka mot mål, men bollen hade inte tillräckligt hög fart. Då dök James Chester upp och tryckte in ledningsmålet på volley, rätt upp i nättaket.

Tvåan kom som sagt i minut 13. David Meyler fick på en placerad bresida som Uniteds Jonny Evans olyckligt styrde in bakom egna målvakten David De Gea.

När då Rafael blev skadad, passade Moyes på att skicka in en offensiv kraft vid namn Adnan Januzaj. Då fick det för dagen vitklädda Manchester United fart under fötterna.

Det dröjde endast en minut efter bytet innan Moyes mannar fick igång sitt målskytte. Rooney prickade rätt med in frispark som Chris Smalling snyggt nickade in. 2-1 i den 19:e minuten.

Och ytterligare sju minuter senare kom kvitteringen. Wayne Rooney fick på en drömträff som letade sig mot Hull-målvakten Allan McGregors kryss.

Halvtidsvila och United var ikapp.

I den 66:e minuten var vändningen fullbordad. James Chester gjorde sitt andra mål för dagen, tråkigt nog i fel mål. På ett inlägg mot Rooney nickade istället Chester in målet.

I slutet var Hull flera gånger om nära att sätta dit kvitteringen. Laget hade en enorm forcering, men målen uteblev.

Matchen slutade 3-2 i favör för United.