bet365

United och Spurs i dragkamp om ”den nye Ronaldo”

Holland har fått en succé-start i VM och chockat hela världen genom att inte bara utklassa regerande mästarna Spanien utan även för att ha tagit full poäng i en av dem svårare grupperna i detta mästerskap. Trots att mycket av det beror på storspel av storspelare likt Arjen Robben och Robin Van Persie har unga talanger så som Memphis Depay undgått fotbollsvärlden.

Memphis Depay gjorde 14 mål på 43 matcher för PSV Eindhoven förra säsongen och har gjort 2 mål hittills i detta mästerskap. 20-åringen är ett hett namn i transfermarknaden och dragkampen har redan börjat.
Den nye Ronaldo – som han även kallas – har väckt intresse både i La Liga(Real Madrid) men även i Premier League(Manchester United, Tottenham).

United kommer att öppna upp plånboken rejält för nye tränaren – och nuvarande holländska förbundskaptenen – Louis van Gaal som vet vad han får om han väljer att matcha PSV’s prislapp på £17 miljoner.
Tottenham är även de desperata för att komma ut i Champions  League, denna gång under nye tränaren Mauricio Pochettini, och hoppas ro Memphis Depay i hamn före bland andra Manchester United. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365