United-legenden: Liverpool är en kanditat till CL-titeln

Champions League-fotboll är tillbaka på Anfield för första gången på fem år och idag ska laget som vunnit turnering flest gånger av alla engelska lag ta an bulgariska Ludogoretz.

Enligt Manchester United-legendaren Paul Scholes är Liverpool en underskattad kandidat till titeln men håller dem regerande mästarna Real Madrid som favoriter.

– Liverpool är en outsider till titeln. Brendan Rodgers har gjort ett fantastisk jobb, sättet han har fått laget att spela på är väldigt spännande och spelarna har anpassat sig bra till spelstilen, säger Scholes till ITV.

– Den största fördelen Liverpool har är just hemmapubliken. Anfield är en fantastisk stadium att spela på – till skillnad från Manchester City och Etidhad.

Scholes håller dock regerande mästarna Real Madrid som favoriter men menar att dem engelska lagen ändå har en bra chans till att ta hem den så åtrovärda titeln till England men att man måste ta sig förbi just Real Madrid för att göra det.

– Dem engelska lagen har en bra chans i år men måste ta sig förbi Real Madrid. Hade du frågat mig denna fråga innan Real sålde Di Maria och Alonso hade jag sagt ingen chans men i och med försäljningarna tror jag att marängerna kan övervinnas, sa Scholes.

Liverpool har just Real Madrid i sin grupp och spelar den första matchen av två mot marängerna först om tre omgångar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365