”United kommer att parkera bussen”

I den första Champions League-kvartsfinalen mellan Manchester United och Bayern München ägde bortalaget hela matchen, vilket bland annat visade sig i den enorma skillnaden på bollinnehavet. 

Trots det så mäktade ändå Moyes mannar med ett 1-1-resultat, efter ett bra defensivt jobb.

När nu match nummer två närmar sig så tror Bayern-managern att Manchester Uniteds defensiva taktik kommer att vara än mer uppenbar denna match.

– Jag tror att de kommer att falla väldigt långt tillbaka. De kommer att spela väldigt defensivt och gå för kontringar – vilket de gör väldigt, väldigt bra, säger den förre Barca-tränaren.

Trots att laget är storfavoriter att ta hem matchen på Allianz arena så vill Guardiola trycka på hur tufft det kan komma att bli.

– Det är aldrig enkelt mot engelska lag. United är en väldigt stor klubb. Inför den första matchen pratade alla om Bayern men nu vet folk att de kan vinna i München.

– Men vi spelar hemma. Det är en viktig faktor. Om vi vinner så är vi vidare. Om inte så är vi ute. Det kommer att handla om små detaljer. Våra spelare vet hur United spelar nu. Mina spelare känner till deras styrkor och svagheter.

Matchen startar klockan 20:45 på onsdag kväll.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply