Andriy Yarmolenko väljer Everton före FC Barcelona

Andriy Yarmolenko väljer Everton före FC Barcelona

Yarmolenko till Everton?

Den ukrainske anfallare säger enligt Futbol att han hellre väljer att spela för Everton i Premier League än att flytta till FC Barcelona och spela tillsammans med Messi.

Den ukrainske anfallaren Andriy Yarmolenko har kopplats ihop med flera storklubbar runt om i Europa. I mars förra året skrev vi på Silly Season Sverige att Yarmolenko kommer allt närmare Liverpool, detta samtidigt som Chelsea kom in i kampen och det rapporterades även att Arsenal jagar Yarmolenko.

Spelaren själv har nu uttalat sig om ryktena om en flytt för Andriy Yarmolenko till Real Madrid eller Barcelona. Enligt den ukrainska tv-kanalen Futbol ska spelaren hellre föredra spel i Everton än att flytta till FC Barcelona.

– Jag föredrar att spela för Everton än för Barcelona. Självklart man kan flytta till Barcelona, ta en selfie med Lionel Messi, posta den på Instagram och få en miljoner likes och vara nöjd över det, men jag är inte den typen av människa. För mig är det viktigaste att spela matcher, annars har jag ingen annan stans att få ut min energi, min familj skulle bli galen, säger 26-åringen som för tillfället spelar i Dynamo Kiev.

”INLETT DISKUSSIONER”

Enligt Daily Mirror ska Arsenal ha tagit upp jakten på Yarmolenkos underskrift igen. Tidningen skriver att Arsenal inlett diskussioner med Dynamo Kiev gällande en övergång av stjärnyttern.

Yarmolenko som uppges värderas till omkring 250 miljoner kronor har denna säsongen noterats för 13 mål och åtta assist på 22 spelade matcher i alla turneringar.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365