”Vi är inte intresserade av Lennon”

bet365

Det är mindre än två veckor kvar tills det att transferfönstret slår upp sina portar i Europa. För Inters del har rykten främst handlat om att en ytter ska värvas in, där det dels talats om Atlético Madrids Alessio Cerci, men även den senaste tiden om Tottenhams Aaron Lennon. Det har spekulerats om ett byte med Spurs, där Fredy Guarin skulle gå i motsatt riktning.

Nu har Inters sportdirektör berättat för Sky Sport Italia gällande klubbens planer över den kommande månaden.

– Jag pratar med Mancini dagligen och det är uppenbart att några förändringar på transfermarknaden är att hoppas på. Mancini har andra idéer jämfört med Mazzarri, så vi får se vad vi kan göra i januari, med många saker i beaktande. Vi kommer att försöka göra honom nöjd och det vore naivt av oss om vi inte arbetade mot hans idéer, säger Piero Ausilio till Sky Sport Italia, och tillägger:

– Men vi måste också vara realistiska. Vi begränsas av UEFA Financial Fair, men ska ändå försöka vara starka.

Sen fick sportdirektören förfrågan gällande Tottenhams spealre Aaron Lennon. Det verkar dock inte som att det namnet finns i Nerazzurris planer.

– Vi är inte intresserade av Lennon, och Guarin är inte en direkt oviktig spelare. Vi tror på honom och det gör Mancini också.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply