Tottenham scoutar Gents Laurent Depoitre

Laurent Depoitre är aktuell för en flytt till Tottenham

Det är inte många svenskar som har hört talats om Laurent Depoitre. Den belgiska anfallaren gör succé i belgiska Gent och är aktuell för en flytt till Tottenham i januari.

Victor Wanyama uppges vara Tottenhams transfermål nummer 1 i januari och man ska försöka lägga stora delar av sina resurser på honom. Även om Wanyama är huvudmålet så har Spurs fler områden man behöver förstärka och ett av dem är anfallet. Bakom Harry Kane ser det tunt ut och man håller på att leta runt efter en reserv till Kane.

I de stora ligorna har man svårt att hitta en anfallare som är tillräckligt bra, till rätt pris och kan tänka sig en bänkplats i början av tiden i Tottenham. Istället har Spurs börjat leta i andra ligor, men i klubbar som spelar på den stora scenen. Gents anfallare Laurent Depoitre passar samtliga kriterier och han är aktuell för en flytt till norra London i januari menar The Sun.

En väldig centertank

Laurent Depoitre är en 191 centimeter lång anfallare som har slagit igenom i Gent det senaste året. Med sin fysik hjälpte han att skjuta Gent till Champions League och även där har Depoitre visat sina target-kvalitéer flera gånger om.

26-åringen har gjort 19 mål på 40 matcher för Gent och han debuterade även i det belgiska landslaget nyss. I debuten gjorde han dessutom mål, även om motstånden hette Andorra är Depoitre säkerligen mycket nöjd eftersom han spelade i den belgiska andraligan för två år sedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365