Officiellt: Valencia förlänger med lagets bäste målskytt

Daniel Parejo skriver nytt kontrakt

Valencias mittfältare Daniel Parejo väljer att stanna i klubben i ytterligare fyra år då han förlängde sitt kontrakt under fredagskvällen.

Valencia som inför förra säsongen fick in en ny ägare vid namn Peter Lim fortsätter att förstärka inför den kommande säsongen och under fredagskvällen stod det klart att man förlänger kontrakt med mittfältaren Daniel Parejo. Spelaren kom till Valencia inför säsongen 2011/2012 från Getafe har växt ut till en av lagets viktigaste spelare och styr mittfältet hos Valencia som förra säsongen slutade på fjärde plats. Klubben kommer den nästa säsong att kvalificera sig till Champions League, något som Parejo inte vill missa.

När spelaren skrev på för Mestalla-klubben 2011 var han väldigt lyrisk och berättade att han inte ville vara i någon annan klubb, något som han nu mer eller mindre bevisat.

”Detta är en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, det är exakt vad jag ville. Alla visste om det och jag var övertygad om att vi skulle komma överens om en övergång. Jag har alltid sagt att det inte finns någon annan klubb där jag skulle kunna vara mer lycklig. Jag känner mig väldigt glad och jag identifierar mig väldigt mycket med Valencia och vad klubben står för. Det som kvarstår är att tacka klubben och dess fans för att de trott på mig”.

I och med att Daniel Parejo förlänger till juni 2020 fick han även kommentera klubbens kommande projekt som Peter Lim satt ihop.

”Vi har ett väldigt bra lag och vi identifierar oss med klubben. Projektet blir bara bättre och bättre sen Peter Lim kom hit och med Nuno som tränare tillsammans med det lag vi har kan vi vara väldigt optimistiska angående framtiden” berättade Parejo som vid 26 års ålder gjort 149 matcher och stått för 29 mål för klubben. 12 av målen kom förra säsongen då han blev lagets bäste målskytt och var en av de största anledningarna till att man hamnade på en fjärdeplats i tabellen vilket innebär spel i Champions League.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply