Uppgifter: Kasper Hjulmand till Malmö FF

bet365

Ny tränare i Malmö FF – Kasper Hjulmand

Sydsvenskan skriver under måndagsmorgonen att Kasper Hjulmand kommer att presenteras som ny MFF-tränare inom kort, ett namn som det ryktats om under en längre tid.

Förra veckan gjorde Åge Hareide sin sista match som tränare i Malmö FF. Detta i UEFA Champions League mot Real Madrid. Matchen som spelades i den spanska huvudstaden på Estadio Santiago Bernabéu slutade hela 8-0 till hemmalaget och efter matchen kom norrmannen ut till de cirka 3200 malmöiterna som tagit sig till arenan för att stötta sitt lag. Hareide applåderade fansen under tiden han blev hyllad och det var även det sista som vi fick se Åge Hareide göra som Malmö-tränare.

Flertalet namn har ryktats finnas med på MFFs lista över intressanta tränare, bland annat har den gamle andretränaren Josep Clotet Ruiz nämnts som en potentiell ersättare men ett annat namn som också varit på tapeten är Kasper Hjulmand. Dansken är det namn som nämnts mest när man pratat om ämnet och nu rapporterar Sydsvenskan att Hjulmand kan presenteras som ny tränare redan under måndagen eller tisdagen.

Gjort succé i Nordsjälland

43-årige Kasper Hjulmand har tidigare gjort succé i Nordsjälland men i Bundesliga blev det endast sju månader på tränarposten i Mainz och sedan dess har han stått utan jobb.

Malmö FFEnoch Kofi Adu har tidigare spelat under tränaren, detta 2012 då de båda var i Nordsjälland och ghananen vill gärna se att de jobbar ihop tillsammans nästa säsong.

– Hjulmand har definitivt vad som krävs för att hjälpa oss och lyfta Malmö FF till nästa nivå. Han är relativt ung och jag tror han kan bli en riktigt stor tränare i framtiden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply