Manchester United är ute efter Marco Verratti

bet365

United vill ha den offensive italienaren

Marco Verratti kan komma att gå över till Manchester United, en deal som hänger mycket på huruvida Paris Saint-Germain skulle få en chans att värva Paul Pogba som en ersättare.

Manchester United är intresserade av innermittfältaren och den offensiva kraften Marco Verratti, som kan lämna sin klubb Paris Saint-German om de skulle få en möjlighet att värva in Paul Pogba, enligt Mundo Deportivo via Metro. Red Devils är väldigt angelägna om att köpa den italienske mittfältaren Verratti, vars utveckling har skjutit i höjden i Ligue 1 och är väldigt populär hos PSG. Verratti är intresserad av en flytt till Premier League och lag som Arsenal, Manchester City och Chelsea är alla intresserade av en underskrift från den lille italienaren.

Pogba en av de mest eftersökta spelarna i Europa

Paris Saint-Germain skulle kunna tänka sig att släppa mittfältaren om de skulle komma att värva Pogba istället. Den franske landslagsmannen – som Sir. Alex Fergusen tillät att flytta till de italienska jättarna – är utan tvekan en av de mer eftersökta spelarna i Europa och har redan blivit länkad med en retur till Manchester, men även till Barcelona eller Real Madrid. Men PSG hoppas att de kan övertala 22 åringen att flytta tillbaka till sitt hemland, vilket ju då skulle ge van Gaal en möjlighet att värva Veratti.

Marco Veratti inledde sin karriär i den italienska klubben Pescara och utvecklades ganska snart till en av de mest lovande mittfältarna i Europa. I juli 2012 flyttade han till den franska klubben Paris Saint-German. 2012 var även året han debuterade i det italienska landslaget, vid 20 års ålder. Hans stil har jämförts med Andrea Pirlos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365