Shaqiri nära Schalke 04 – Perisics agent i Milano

Transfercirkusen rullar vidare för italienska Inter

Den italienska storklubben Inter ser ut att släppa Xherdan Shaqiri till tyska Schalke 04. Samtidigt rapporterar nu media att Ivan Perisics agent ska befinna sig på den italienska klubbens högkvarter.

I januari värvade den italienska storklubben Inter den schweiziska landslagsstjärnan Xherdan Shaqiri från tyska giganten Bayern München. Tillvaron i Milano blev dock inte som förväntat för någon av parterna och nu talar det mesta för att tiden är förbi i Inter för spelaren, blott ett drygt halvår senare. Spelaren har länkats bland annat till engelska Stoke men nu talar det mesta för en återkomst till Tyskland.

Snart klar för spel i Tyskland

Bundesliga-klubben Schalke 04 ska nämligen idag vara nära att få igenom en affär gällande schweizaren. Uppgifterna från Calciomercato säger att affären kan landa på en utlåning värd två miljoner euro till den tyska klubben, med en obligatorisk köpoption på 15 miljoner euro. Det enda som ska saknas ska enligt sajten vara ett slutligt godkännande till flytten från spelaren, vilket förmodligen blir verklighet inom kort då spelaren redan tagit farväl av den italienska klubben.

 

Som ersättare till spelaren har Roberto Mancini och de andra i Inter ställt in siktet på Ivan Perisic. Den skicklige Wolfsburg-spelaren har länkats ihop med italienarna under sommaren och nu säger rapporterna från samma sajt att Nerazzurri ska vara redo att höja budet på spelaren till 17,5 miljoner euro. Spelaren agent ska dessutom vara på plats på ett möte idag vid Inters högkvarter i Milano.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply