Lewandowski följs noga av PSG

Lewandowski följs noga av PSG
bet365

Paris Saint-Germain släpper inte tankarna om Robert Lewandowski

Den franska huvudstadsklubben vill efter uttåget i Champions League värva Bayern München-anfallaren till nästa säsong.

Förlusten mot Manchester City i kvartsfinalen av UEFA Champions League har fått den franska klubbledningen att agera, det är ingen tvekan om att man Paris Saint-Germain vill värva en anfallare till nästa säsong men nu sägs man lägga in en extra växel för att göra klart med en anfallare. Enligt franska Le10Sport ska PSG ha tagit ett steg mot att värva Robert Lewandowski från Bayern München. Polacken har länge varit på Nasser Al-Khelaifis önskelista och nu sägs man vilja försöka slutföra en övergång.

Den franska storklubben är överlägsen i den inhemska ligan men har trots sina stora ekonomiska muskler inte klarat av att att ta sig längre än kvartsfinal i Champions League och klubbens ägare ska se Lewandowski som en av de spelare som ska ta klubben till nästa steg då Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani kan komma att lämna klubben i sommar, speciellt den sistnämnde.

Lewandowski ska dock ha flera erbjudande liggandes på bordet, ett av de från Real Madrid som blivit imponerande av spelarens facit då han gjort 36 mål på 42 matcher denna säsong. Polacken kan dock komma att förlänga med Bundesliga-klubben inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply