Liverpool och Villa jagar ”nästa Neuer”

bet365
bet365

Liverpool och Aston Villa jagar den tyska succémålvakten.

Liverpool och Aston Villa rapporteras vara intresserade av den 22-åriga FC Köln-målvakten Timo Horn. 

Det är Metro som rapporterar att Liverpool och Aston Villa scoutar den 22-åriga FC Köln-målvakten Timo Horn. Horn som stått för en imponerande säsong i Bundesliga har på flera håll döpts till den ”nästa Manuel Neuer”. Horn tillsammans med Leverkusen-målvakten Bernd Leno pekas ut som eventuella efterträdare till den nuvarande tyska förstemålvakten.

Läs artikeln: Hyllad i Tyskland – nu på Liverpools

Köln-målvakten har denna säsong stått för 13 hållna nollor på 32 matcher, något som inte passerats obemärkt, då flera europeiska toppklubbar, bland annat Arsenal och Real Madrid rapporterats jaga målvakten. 22-åringen, vars kontrakt sträcker sig till 2019, beräknas dock inte komma billigt till eventuella intressenter.

Liverpool osäkra över Mignolets framtid

Timo Horn spekuleras vara en möjlig ersättare till nuvarande Liverpool-förstemålvakten Simon Mignolet. Mignolet som enligt rapporter, inte övertygat Liverpool-ledningen sen sin ankomst från Sunderland 2013, spås en osäker framtid i Merseyside-laget. Aston Villas Tim Sherwood rapporteras också vara intresserad av Köln-målvakten i hopp om att skapa ytterligare konkurrens om platsen som förstamålvakt i Villa. Sherwood ska ha uttryckt bekymmer om nuvarande förstemålvakten Brad Guzans form samtidigt som andremålvakten 39-åriga Shay Given förväntas lägga skorna på hyllan inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365