bet365

Holländsk veteran nära återkomst till Amsterdam

bet365

Rafael Van der Vaart uppges vara överens med Ajax

 Rafael Van der Vaart kan ha spelat sin sista match för Hamburger SV. I varje fall enligt den tyska tidningen Bild, som under morgonen rapporterar att 32-åringen är mycket nära en övergång till Ajax.

Bundesliga-klubben Hamburger SV har en tung säsong i år. Med två omgångar kvar att spela, ligger laget på en 16 plats i tabellen, och därmed i riskzonen för att åka ur högstadivisionen. De uteblivande resultaten har satt sina spår och skapat oro i klubben, vilket har lett till att flera spelare nu ryktas på väg bort från klubben.

Van der Vaart nära att lämna

Bland dessa omtalade spelare omnämns Rafael Van der Vaart, som nu faktiskt ser ut att bli den spelare som lämnar klubben först i sommar. Hamburger SV är nämligen inte nöjda med vad Van der Vaart presterat under de tre säsonger han har spenderat i klubben, sedan han 2012 anlände. Något som gör att Bundesligabottenlaget nu uppges vara villiga att släppa honom, om intresse för ett köp av mittfältaren från Holland visas.

Ajax närmst 32-åringens signatur

Intresse för honom har också visats, då det under morgonen av både Bild och ESPN rapporteras att Van der Vaart är överens med Ajax om en återkomst. Något som kan leda till att 32-åringen avslutar sin karriär i klubben han för mer än femton år sedan påbörjade den i.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply