bet365

Topp 5: Snyggaste Bundesliga-ställen

Bundesliga snyggaste matchställ

På en åskig och mullrig onsdagseftermiddag som denna, har jag bestämt mig för att ta fram mitt inre-mode-jag och ranka de fem snyggaste tröjorna i tyska Bundesliga. Så, här har vi dem.

Plats 5:

VfB Stuttgart

 

Kommentar: VfB Stuttgart har inte alltid skrytit med några fina stycken till tröjor, men i år har de lyckats. Puma har tagit fram en snygg modell, med lätta vågräta linjer och en röd box med en snygg sponsor (dessutom) i mitten. Bortatröjan är även den enkel men elegant.

Plats 4:

FC Bayern München

Kommentar: Bayern München har ju alltid kunnat det där med tröjor. Den mäktigaste klubben i Tyskland har också en av de finaste tröjorna – plus att jag gillar Adidas passform och utséende bäst av alla. Stilrent och snyggt, inget trams. Snyggt andraställ med knapparna som detaljer.

Brons:

1. FC Nürnberg

 


Kommentar: Färgerna och framför allt – den enfärgade och enkla sponsor gör att FC Nürnberg hamnar högt på min lista. En högst elegant vinröd kulör, med en rund krage där en vit triangel nästan smyger ner längst bröstet. Riktigt snygg hemmatröja. Bortatröjan är även den väldigt enkel och de lodräta linjerna gör den än mer intressant.

Silver:

Hertha BSC

 


Kommentar: Det var väldigt svårt att välja mellan Hertha BSC och Hamburger SV när det gäller förstaplatsen. Hertha har sedan en tid tillbaka haft dessa randiga tröjor, med en enkel sponsor och med Nike som tröjleverantör – och jag älskar det. Blått och vitt är nog de snyggaste färgerna på en fotbollströja, men lagets sponsor är väl den som lite förstör. Även om den är väldigt enkel. Bortatröjan är kanske inte den snyggaste till färgen, enligt de flesta, men jag gillar att den är lite vild. En andraplats får det bli!

Guld:

Hamburger SV

 


Kommentar: Och så till favoriten! HSV:s Adidas-ställ är Bundesligas snyggaste. Enkla färger, snygga färger och inget som helst trams. Fly Emirates är den perfekta sponsor för fotbollströjor och det har de också bevisat förr. Kragen är utstickaren på denna tröja och gör den genast mer speciell. Blått, som sagt, är mycket snyggt och den vita, klassiska hemmafärgen är även den alldeles perfekt. Bortatröjan är dock den som gjorde att HSV toppar min lista. Svart, med ljusblåa nyanser och tröjsponsorn som är diskret i sin vita färg. Kan det bli snyggare? Nej, tydligen inte.

Bubblare: Eintacht Braunsweig, VfL Wolfsburg, FC Schalke 04, Borussia Dortmund

Som man brukar säga, smaken är som baken. Jag är säkerligen ensam om att tycka att dessa fem är Bundesligas snyggaste, därför frågar jag: Hur ser Er lista ut?

Auf Wiedersehen, från fashion-Landl.

Topp 5 tröjor i Premier League!

Topp 5 tröjor i La Liga!

Topp 5 tröjor i Serie A!

Topp 5 tröjor i Ligue 1!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply