Wolfsburg intresserade av Olivier Giroud

Wolfsburg intresserade av Olivier Giroud
bet365

Kan erbjuda strikern en bra deal

Det tyska Bundesligalaget Wolfsburg söker efter förstärkning till sitt anfall efter att de lät strikern Nicklas Bendtner gå förra månaden och nu tror de sig ha hittat ersättaren i Arsenals anfallare Olivier Giroud.

VfL Wolfsburg har under det senaste året saknat sin skärpa och har dalat ner till en tiondeplats i Bundesliga och trots en bra insats mot Real Madrid i Champions League så har Wolfsburg inte riktigt presterat när det krävts och haft svårt att stå emot, nu senast när de förlorade med 5-1 mot Borussia DortmundSignal Iduna Park. Trots spelare som André Schürrle, Max Kruse och Julian Draxler i det offensiva rummet har insatserna inte varit nog och därför kollar sig Die Wölfe nu om efter nya alternativ att ta in i laget som kan verka som en uppfriskande kraft.

Den engelska tidningen The Mirror rapporterar att Wolfsburg skall vara väldigt intresserade av Arsenals forward Olivier Giroud. Den franske anfallaren har inte gjort ett mål sedan i januari och klubbens fans sägs vara riktigt missnöjda med strikern och vill byta ut honom mot någon bättre. Detta är den värsta måltorkan som Giroud har upplevt i sin karriär och det sammanfaller dåligt med Arsenals misslyckade försök på Premier League-titeln och deras chanser ute i Europa.

Wolfsburg skall vara villiga att erbjuda Giroud en deal värd upp till 5 miljoner pund om året, som en ersättare till anfallaren Nicklas Bendtner som fick gå från Wolfsburg förra månaden på grund av för dåliga prestationer. På grund av deras något misslyckade kampanj under säsongen ställs det nu högre krav på klubben och åtgärder måste vidtas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365