Southampton jagar Dries Mertens

Southampton jagar Dries Mertens

Vill värva Napolis belgare

Enligt Football Italia vill Southampton värva Dries Mertens från Napoli.

Southampton har haft en stabil säsong i Premier League och är med och slåss om spel i Europa till nästa säsong. Om man skulle kvalificera sig för det sägs det att klubben vill göra ett antal nyförvärv under sommaren så att man kan slåss på två fronter samtidigt. Det har sagts att Jose Fonte försöker locka Alex Oxlade-Chamberlain till Southampton och att Southampton jagar Bas Dost. Nu är man på jakt efter ännu ett nyförvärv, och den här gången riktar man sina blickar mot Italien.

Enligt Football Italia vill Southampton värva Napolis belgare Dries Mertens. Den engelska klubben ryktas ha ett gott öga för spelaren och nu hävdas det att man förbereder ett bud för att locka yttern till England.

Samtidigt sägs det att Mertens har krävt att han ska få ett förlängt avtal med Napoli, och om han inte får sin vilja igenom vill han lämna klubben. Dock så säger vissa källor inom den italienska klubben att Napoli är beredda att ge belgaren ett nytt kontraktserbjudande och gå med på hans villkor.

Mertens har inte fått särskilt många chanser i Napoli den här säsongen. Han har endast startat i sex Serie A-matcher och har fått agera inhoppare i 24. Bristen på regelbunden speltid kan få belgaren att börja kolla efter en ny klubbadress.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply