bet365

Uppgifter: Ciro Immobile nära Sevilla

Italienaren ser ut att lämna Borussia Dortmund

Den spanska storklubben Sevilla har sålt Carlos Bacca till italienska storklubben Milan. Nu talar det mesta för att ersättaren blir italiensk, nämligen Borussia Dortmunds anfallare Ciro Immobile.

Den italienske landslagsmannen Ciro Immobile, 25, värvades blott förra sommaren från italienska Torino till tyska Borussia Dortmund, där syftet med värvningen var att fylla det stora tomrum som lämnades efter Robert Lewandowskis övergång till konkurrenten Bayern München. Säsongen blev dessvärre en besvikelse och efter flera diverse rykten ser det nu ut att bli ett tidigt avsked från Bundesliga-laget.

Stjärnan ska nämligen vara på väg att skriva på för den spanska storklubben Sevilla som förra säsongen tog hem Europa League-titeln för andra säsongen i rad, och som nu är i behov av en ersättare till anfallet eftersom Carlos Bacca lämnat för spel i Milan. Uppgifter har sagt från tyska Bild att parterna bara befinner sig en miljon euro ifrån varandra gällande övergångssumman och rapporter fortsätter att flöda i ämnet under lördagen.

Väntas bli klar på tisdag

Enligt uppgifter från Marca och Sky Sport Italia ska nämligen spelaren inte ha återvänt till Tyskland med resten av Borussia Dortmunds trupp efter deras utlandsturné i Zürich, utan istället ha flugit hem till Neapel. Anledningen till detta ska vara att stjärnan själv skulle vila ett par dagar innan han på tisdag slutför övergången till spanska Sevilla med sin läkarundersökning.

Förhandlingarna som beräknas landa på summan på drygt 14 miljoner euro, kan mycket väl komma att slutföras den här veckan och bekräftas av klubbarna med ett offentligt utlåtande.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply