Officiellt: Watford värvar mittfältare från Bundesliga

Valon Behrami klar för Premier League-nykomlingen

Watford har verkligen rustat upp inför återkomsten i Premier League. Senast i raden att ansluta till nykomlingarna är Valon Behrami, som senast kommer från en sejour i Bundesliga och Hamburg.

Sebastian Prödl, Etienne Capoue, Giedrius Arlauskis och José Holebas. Där har ni alla nyförvärven som Watford hämtat in inför klubbens återkomst i Englands högsta liga. Watford har även en ny manager vid rodret, nämligen Quique Sanchez Flores, som bland annat tränat Atletico Madrid och Benfica, vilket gör ”Hornets” till en ytterst spännande nykomling.

Men klubben är inte nöjda än på transferfronten. Idag bekräftar klubben på sin officiella hemsida att man värvat en schweizisk landslagsmittfältare från Bundesliga.

Skriver på för tre år

Watford meddelar idag att man värvat Valon Behrami från det tyska bottenlaget Hamburg. 30-åringen har skrivit på ett kontrakt med den engelska klubben som sträcker sig över de kommande tre säsongerna. Övergångssumman mellan klubbarna har ännu inte offentliggjorts.

Mittfältaren flyttar alltså till England efter endast en säsong i den forna tyska storklubben och blir Watfords femte nyförvärv inför Premier League-starten som endast är drygt en månad bort.

Haft en svängig karriär

Valon Behrami har haft en minst sagt händelserik karriär i form av hans antal i representerade klubbar. Den jugoslav-födde innermittfältaren spelade i en rad olika schweiziska klubbar under sin ungdomstid innan han 2003 skrev på för Serie A-klubben Genoa, där han var utlånad i två sejourer innan flyttlasset bar av till Lazio. Sen dess har Behrami representerat i tur och ordning West Ham, Fiorentina, Napoli och sist alltså Hamburg.

Schweizaren, som har 57 A-landskamper på meritlistan, återvänder nu till de brittiska öarna, där han spelade mellan 2008-2011 under sin tid i West Ham.

Watford har sedan tidigare även intensifierat jakten på Tottenhams mittfältare Benjamin Stambouli och uppgifter från La Gazzetta Dello Sport gör gällande att man även jagar avige Alessandro Diamanti.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365