Pierre-Emerick Aubameyang öppnar för fortsättning i Borussia Dortmund

Pierre-Emerick Aubameyang: ”Enda klubben jag lämnar för är Real Madrid”

”Kan tänka mig att stanna längre”

Pierre-Emerick Aubameyang ryktas bort från Borussia Dortmund. Skyttekungen hävdar dock att han ser en långsiktig framtid i sin nuvarande klubb.

Pierre-Emerick Aubameyang lämnade Saint-Etienne för Borussia Dortmund säsongen 2013 och sedan dess har utvecklingskurvan gått spikrakt uppåt. Efter att Robert Lewandowski lämnade Dortmund för Bayern München har den gabonske landslagsmannen fyllt tomrummet efter honom och gjort det med bravur. Den här säsongen har varit extra gynnsam för 27-åringen, då han mäktat med 12 mål i Bundesliga vilket gör honom till delad skytteligaledare tillsammans med Anthony Modeste från Köln.

Skyttekungens insatser har inte gått obemärkt förbi. Han har bland annat ryktats till Arsenal och Manchester City, men framförallt har det talats om spelarens önskan att en dag få spela i Real Madrid. Aubameyang har kontrakt med Dortmund fram till år 2020, och nu förklarar han att det kan bli en fortsättning hos tyskarna även efter det.

– Dortmunds fans är otroliga. Det är svårt att beskriva känslan av att spela inför dem. Alltsammans gjorde att jag förlängde till 2020 och jag kan tänka mig stanna ännu längre, säger han till Soccer Laduma och fortsätter:

– Bara Gud vet vad som händer i framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply