Pierre-Emerick Aubameyang: ”Enda klubben jag lämnar för är Real Madrid”

Pierre-Emerick Aubameyang: ”Enda klubben jag lämnar för är Real Madrid”
bet365

Anfallaren har dock ingen stress

Dortmunds superstjärna till anfallare, Pierre-Emerick Aubameyang, har länge kopplats ihop med en flytt och Real Madrid har varit den troligaste destinationen, något anfallaren själv nu bekräftar.

Borussia Dortmund har varit aktiva hittills i sommarens transferfönster. De har bland annat värvat tillbaka den hemmagrodde anfallstalangen Mario Götze och även hämtat in André Schürrle. Tillsammans med Marco Reus och Pierre-Emerick Aubameyang kommer den tyska storklubben kunna ställa upp med en av de vassaste anfallen i Bundesliga och ute i Europa. Dortmund har även sålt många spelare, då Mats Hummels har gått till Bayern München, Henrikh Mkhitaryan till Manchester United och Ilkay Gündogan till Manchester City.

En spelare som har ryktats skall säljas är just Aubameyang, med Real Madrid som en väldigt omryktad destination för den gabonesiske landslagsmannen. Aubameyang sägs ha lovat sin farfar, som har gått bort, att han skulle spela för klubben, något som såklart eldat på ryktena än mer. Real Madrid har varit extremt lågmälda i sommarens transferfönster men Aubameyang själv har kommenterat dessa rykten.

– Den enda klubben att lämna Borussia Dortmund för är Real Madrid. Men inte nu. Någon gång vill jag spela för Real Madrid, vilket är en av mina stora mål i min karriär. Men för tillfället är allting fantastiskt, sade Aubameyang enligt Eurosport.

Real Madrid har enbart handlat med en enda spelare i sommarens transferfönster och hämtat tillbaka den spanske anfallaren Alvaro Morata från hans två år i Italien och Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply