Yaya Toure aktuell för Juventus?

Serie A-giganten vill värva City-stjärnan

Manchester Citys stjärna, Yaya Toure, har haft det tufft i Premier League det senaste med utebliven speltid. Nu ryktas det från italienskt håll att ivorianen är aktuell för en flytt till Juventus om klubben inte kan värva Alex Witsel.

Det har gått trögt för Yaya Toure det senaste. Lagets storstjärna från de senaste säsongerna gjorde förvisso två mål i comebacken mot Crystal Palace och blev stor matchvinnare, men innan dess hade han svårt att få speltid då mittfältaren inte var en del av Pep Guardiolas plan.

Det gjorde att flyttryktena tog fart och ivorianens bror, Kolo Toure, ansåg till och med att City-stjärnan borde överväga att lämna Manchester City om situationen inte blev bättre.

Serie A och Juventus

Nu kan fallet faktiskt bli så. Enligt italienska Teleombardia är Zent St Petersburgs-mittfältaren Alex Witsel förstanamn på Juventus önskelista, men det finns en reserv, och han stavas Yaya Toure.

Serie A-giganten, som vunnit ligan de fem senaste säsongerna, är ute efter att ersätta tomrummet efter att superstjärnan Paul Pogba lämnat. Då kan Yaya Toure komma att bli rätt man för jobbet.

Stjärnan har tidigare ryktats till Serie A. Den gången gången handlade det om Milano-klubben Inter. Dock var det under tiden då den förre City-tränaren Roberto Mancini coachade Serie A-laget.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365