Pep Guardiola ute efter talangduon Leroy Sané och John Stones

bet365
Pep Guardiola ute efter talangduon Leroy Sané och John Stones

Tränaren har sina ögon på de två utstående spelarna

Pep Guardiola är mycket intresserad av såväl Schalke 04:s Leroy Sané som Evertons John Stones och har nu ännu en gång bekräftat sitt intresse, båda två unga kvalitativa spelare och det återstår att se huruvida en transfer blir av.

Manchester Citys nye tränare Pep Guardiola håller på och fräschar upp sin trupp inför en ny säsong av Premier League som kommer bli större och tuffare än tidigare. Många nya krafter har sällat sig till ligan och det ser på förhand ut som att det kommer att bli en riktigt tuff fight mellan många stora topplag. Guardiola vill såklart att hans City är en del av detta och kommer att göra allt för att se till att det blir så.

Han har länge haft ögonen på Schalke 04:s mittfältare Leroy Sané, 20 år gammal men har redan flertalet A-landskamper för Tyskland under bältet och visade under föregående säsong upp en fin form i Bundesliga. Även Evertons mittback John Stones är väldigt lockande för Pep och med Vincent Kompany som dras med diverse skadeproblem skulle Stones kunna komma in som en perfekt ersättare. 22åringen har även han redan representerat Englands a-landslag vid upprepade tillfällen.

Efter torsdagens träningsmatch mot Borussia Dortmund, där City vann på straffar, kommenterade tränaren situationen med de två unga talangerna.

– Sané är Schalkes spelare, men det kan hända. Om han kommer blir jag lycklig, men om han stannar är jag glad för Schalkes supportrar, säger han enligt Sky Sports.

– Alla vet att vi vill ha Stones och att vi kommer att försöka att värva honom, men jag vet inte om det kommer att hända, avslutade han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365