Haaland: ”Det är min dröm just nu”

Haaland: "Det är min dröm just nu"

Erling Braut Haaland har kopplats ihop med flera storklubbar under hösten. Nu uttalar sig norrmannen om vad som är hans dröm just nu.

Flera av Europas största fotbollsklubbar är på jakt efter Erling Braut Haaland. Anfallaren som slog igenom i RB Salzburg har fortsatt att imponera under det senaste året i Borussia Dortmund, något som gjort att han nu finns på flera klubbars önskelista.

För ett par dagar sedan uttalade sig den tyske legendaren Lothar Matthäus och sa att Haaland bör ta nästa steg och lämna Dortmund i vinter. Nu uttalar sig spelaren själv och berättar om hans vad som är hans dröm för närvarande.

– Min största dröm just nu är att uppnå något med Dortmund och det är något jag jobbar mot. Något att ge den här klubben och fansen eftersom alla i den här klubben förtjänar det. Jag kommer att göra mitt bästa varje gång, säger norrmannen till DAZN och fortsätter:

– Klubben köpte mig för stora pengar och fansen förväntar sig att jag ska ge 100 procent. Borussia Dortmund är en stor dröm jag lever i. Att uppnå något med BVB är vad jag vill.

Denna säsong har det blivit 17 mål på 14 matcher för norrmannen.

SE ÄVEN: Pioli bekräftar: “Förhandlar med Calhanoglu”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply