Dortmund-målvakten kan lämna – efter 14 säsonger

Roman Weidenfeller kan lämna Borussia Dortmund

Efter 14 säsonger i Borussia Dortmund kan nu Roman Weidenfeller lämna Bundesliga för spel på annat håll, ock det finns gott om intressanter.

Roman Weidenfeller ser ut att lämna Borussia Dortmund för spel på annat håll, det rapporterar flera tyska medier under måndagskvällen. Målvakten som varit i klubben i 14 säsonger ser nu ut att lämna för spel i Qatar Stars League och skulle 35-åringen lämna den tyska klubben kommer han göra det gratis då de båda parterna har valt att inte förlänga kontraktet som går ut sommaren 2016.

 

Det är dock inte helt säkert att det blir en flytt till en annan kontinent för spelaren. Skulle Weidenfeller få ett bud från en annan klubb i Europa sägs det att han kommer att tänka över beslutet om en flytt till den arabiska halvön.

Fler Dortmund-spelare på väg bort

Det är inte bara Roman Weidenfeller som kan komma att lämna klubben efter säsongen. Under ett längre tag har även Marco Reus ryktats vara på väg bort från Bundesliga-klubben.  Även Mats Hummels sägs vara på väg att lämna och enligt uppgifter från engelsk media är det Manchester United som ska vara mest intresserade av att värva den tyske 26-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply