Bayern München vill köpa Carlos Bacca från AC Milan

Bayern München vill köpa Carlos Bacca från AC Milan
bet365

Carlos Bacca till Bundesliga och Bayern München?

Efter endast en säsong på San Siro kan Carlos Bacca vara på väg att lämna Serie A och AC Milan för en flytt till Bundesliga där Bayern München ska ha lagt ett bud på colombianen.

Bayern München har inga större problem att vinna Bundesliga. Man leder den tyska högstaligan med fem poäng framför Borussia Dortmund samtidigt som man har 21 poäng ner till Hertha Berlin på tredje plats. På den offensiva biten har man klasspelare som Franck Ribery, Arjen Robben och Robert Lewandowski, men enligt den italienska tidningen Tuttosport ska klubben vara intresserade av att värva den colombianska anfallsstjärnan Carlos Bacca från AC Milan.

Bacca kom till San Siro inför säsongen där han stått på 14 mål på 30 matcher, detta i ett Milan som fortfarande inte visar tecken på att man är på väg tillbaka till den form man hade för några år sen.

Enligt den italienska tidningen ska den tyska storklubben vara beredda att erbjuda 29-åringen ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fyra säsongerna samtidigt som lönen kommer att ligga på närmare 45 miljoner kronor per säsong. Budet som Bayern ska ha presenterat för den italienska klubbledningen ska ligga på 277 miljoner euro, vilket är lika mycket som Milan betalade för spelaren drygt ett år tidigare

Milans vicepresident Adriano Galliani sägs inte vara helt nöjd med budet och ska ha satt ett minimum på 324 miljoner kronor för att släppa spelaren i sommar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply