Alexander Isak närmar sig La Liga?

Alexander Isak närmar sig La Liga

Ingen speltid i Dortmund – kan gå till La Liga

För AIK-stjärnan Alexander Isak har fått det väldigt svårt att prestera i Dortmund, men nu kan en flytt söderut vara nära.

Alexander Isak lämnade AIK för att testa lyckan i Bundesliga. Efter att ha varit nära att skriva på för Real Madrid blev det istället en flytt till Borussia Dortmund men det har inte varit lätt för svensken i Tyskland. Nu ser Isak ut att lämna Dortmund och istället kan han styra skutan till La Liga.

Det är Real Valladolid som sägs vara intresserade av att köpa loss Isak. Enligt spansk press ska nykomlingarna i den spanska högstadivisionen ha blickarna riktade mot Isak och kommer försöka få till en flytt under vinterfönstret. Det är ingen mindre än brassen Ronaldo som är majoritetsägare och president i klubben och nu sägs Ronaldo vilja se Isak i laget.

Ny svensk i La Liga?

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Alexander Isak

Den svenske landslagsmannen, som inte alls fått den karriär han hoppats på, är dock ung. Något som även gjort den spanska nykomlingen intresserade.

Därför kan, den spanska klubben Real Valladolid – från staden med samma namn – kommer att lägga ett bud på på den svenske 19-åringen. Den eventuella prislappen är dock okänd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply